Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ( www.eaaps.gr), που στόχος της  είναι να ενημερώσει όλους τους συναδέλφους Αξιωματικούς  προκειμένου  να γίνουν μέλη, πλην όμως  αυτό δεν αρκεί, αν δεν βοηθήσουμε όλοι μας για ενημέρωση όλων των συναδέλφων που δεν έχουν πρόσβαση ή εξοικείωση με το διαδίκτυο, παροτρύνοντάς   τους να εγγραφούν, έτσι ώστε να επιτύχουμε  όλοι μαζί καλύτερα αποτελέσματα στους κοινούς μας αγώνες. Εδώ, θέλουμε να φέρουμε ως παράδειγμα και να  τονίσουμε, ότι για την κράτηση που αφορά την εισφορά αλληλεγγύης, δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι δεν έκαναν αγωγή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά, ένα σημαντικό ποσόν που θα επιστραφεί.

Ακόμη, πολλοί συνάδελφοι αντιμετωπίζουν  προβλήματα και σε άλλα θέματα, όπως η πρόσβαση αυτών και των μελών της οικογένειας τους στα Στρατιωτικά νοσοκομεία.

Επί πλέον, διαδικασίες για αγωγές, προσφυγές  και άλλα νομικά θέματα, η Ένωση μας έχοντας τη  βοήθεια νομικού συμβούλου με μεγάλη εμπειρία, μπορεί να κατευθύνει και να παράξει  έργο προς όφελος μας.

Τέλος, μέσα από αυτή τη στήλη, είμαστε ανοιχτοί για προτάσεις, παρατηρήσεις και ότι άλλο εποικοδομητικό μπορεί να βοηθήσει προς την καλυτέρευση του όλου εγχειρήματος.

Το Δ.Σ. της Ένωσης