1. Η Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε στις 4/07/2021 λόγω μη απαρτίας, και θα  πραγματοποιηθεί την Κυριακή  11/07/2021στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα στα γραφεία μας  επί της οδού Πειραιώς 31  στην Αθήνα και ώρα 10:00. (άρθρο 7 του καταστατικού), με τα εξής εκλογοαπολογιστικά θέματα:
 • Απολογισμός απερχόμενου Δ. Σ. (διοικητικός – οικονομικός).
 • Συζήτηση για την πορεία της Ένωσης.
 • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
 • Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων  συμμετοχής στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΠΟΑΣΑ.
 1. Σύμφωνα με την συζήτηση στο Δ. Σ. η διεξαγωγή της Γ.Σ. και η αρχαιρεσίες θα διενεργηθούν με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις προστασίας από τον κορωνοϊό covid -19 με απόλυτη ασφάλεια και λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων για την προστασία μας.
 2. Πρέπει όλοι οι να τηρήσουν τα προβλεπόμενα από τις ισχύουσες διατάξεις πρωτόκολλα.
 3. Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση (Φ.Ε.Κ. 2740) απαιτείται :
 • Να είναι εμβολιασμένοι (παράδοση φωτοαντιγράφου πιστοποιητικού Εμβολιασμού από το gov.gr ) ή να έχουν πραγματοποιήσει ταχεία δοκιμασία αντιγόνου (rapid test) ή δοκιμασία RT-PCR test (επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος).
 • Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα ανωτέρω έγγραφα δεν θα επιτραπεί η είσοδος.
 1. Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για όλους.
 2. Εντός του χώρου ορίζονται συντονιστές και ελέγχου ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Ζαχίλας και ο Αντιπρόεδρος  Ανδρέας Μαρκαντώνης.

Η συμμετοχή όλων σας κρίνεται απαραίτητη.

Για το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Π.Σ.

Παναγιώτης Βελής  Πρόεδρος

Ιωάννης Ζαχίλας Γενικός Γραμματέας