Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

13/02/2018

Συνάδελφοι,

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος σας υπενθυμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί στις 25 του μηνός Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, στα γραφεία της Ένωσής μας, επί της οδού Λάρνακος 18 στο Περιστέρι, και σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επομένη Κυριακή 04 του μηνός Μαρτίου 2018 την ίδια ώρα 10:00 και στον ίδιο χώρο, με θέματα συζήτησης:

  • Απολογισμός απερχόμενου Δ. Σ. (διοικητικός – οικονομικός).
  • Συζήτηση για την πορεία της Ένωσης.
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  • Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής.

Επειδή κατά την πρώτη ημερομηνία θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει  απαρτία, παρακαλούμε ιδιαίτερα τα μέλη που μπορούν, να κοσμήσουν με την παρουσία τους τη Συνεδρίαση της 4ης Μαρτίου 2018.

Τα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο (γίνεται για πρώτη φορά), θα πρέπει να προβούν στις κάτωθι ενέργειες:

  1. Θα εκτυπώσουν το ψηφοδέλτιο από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης (eaaps.gr).
  2. Θα επιλέξουν με σταυροδοσία έως τρείς (3) υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο και έναν (1) υποψήφιο για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
  3. Θα εσωκλείσουν το ψηφοδέλτιο σε μικρό λευκό φάκελο (τύπου εκλογικής διαδικασίας).
  4. Θα τοποθετήσουν τον λευκό φάκελο μέσα σε άλλον απαντητικό φάκελο, στον οποίο θα γράψουν υποχρεωτικά το όνομα και το επίθετο τους, ώστε να είναι δυνατή η ταυτοποίηση του ψηφοφόρου και θα τον αποστείλουν ταχυδρομικώς στη διεύθυνση : ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΘ 3402 , Τ.Κ. 10210, ΑΘΗΝΑ.
  5. Θα αποστείλουν τα στοιχεία τους και τον αριθμό κατάθεσης ταχυδρομείου, με sms στο τηλ. 6937210402 ή email  στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@eaaps.gr , eaaps2016@gmail.com, ώστε η Εφορευτική Επιτροπή να μπορεί να πιστοποιήσει την αυθεντικότητα του αποστολέα.

Παρακαλούμε τα ψηφοδέλτια  να αποσταλούν έγκαιρα, ώστε κατά την ημερομηνία των εκλογών να φθάσουν στην Εφορευτική Επιτροπή.

Η συμμετοχή όλων σας κρίνεται απαραίτητη.

Για το Δ.Σ. της ΕΑΑΠΣ

Χρήστος Χρυσανθακόπουλος, Πρόεδρος

Παναγιώτης Βελής, Γενικός Γραμματέας

Για το ψηφοδέλτιο πατήστε εδώ