1. Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι την 18/2/2024 ή αν δεν υπάρξει απαρτία την 25/2/2024 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση μας και ακολούθως θα διεξαχθούν εκλογές .
  2. Τόπος πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης ορίζεται η αίθουσα συσκέψεων της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής επί της οδού Πειραιώς 31 στην Αθήνα 3ο όροφος, και για την ψηφοφορία – εκλογή των υποψηφίων για τα Συμβούλια, ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής, στα γραφείο μας  στο ίδιο χώρο.

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

Οι εκλογές για την ανάδειξη των µελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. και της εκπροσώπησης στο Δ.Σ. της ΠΟΑΣΑ, διεξάγονται µε άμεση και μυστική ψηφοφορία και θα πραγματοποιηθεί την 25/2/2024.

 

Κάθε εκλογέας παίρνει από την Εφορευτική Επιτροπή το ψηφοδέλτιο και αποσύρεται σε ειδικό χώρο (παραβάν), όπου σημειώνει δίπλα στο όνομα ή ονόματα του υποψηφίου ή υποψηφίων που επιθυμεί, σταυρό προτίμησης, και αφού βάλει το ψηφοδέλτιο μέσα στο φάκελο, κλείνει ερμητικά αυτόν. Στη συνέχεια ο εκλογέας ρίχνει το φάκελο στην κάλπη, που υπάρχει μπροστά στην Εφορευτική Επιτροπή, υπογράφει σε ειδική κατάσταση, ότι ψήφισε και αποχωρεί. Η ψηφοφορία γίνεται µε την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου (π.χ. διαβατηρίου ή βιβλιάριου ασθενείας), παρουσία της Εφορευτικής Επιτροπής.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού, και την εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης, προβλέπεται στα μέλη της Ένωσης η δυνατότητα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία όχι μόνο με την αυτοπρόσωπη παρουσία και συμμετοχή, αλλά και με τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου.

 

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στη ψηφοφορία όσο το δυνατόν περισσότερων μελών της Ένωσης, που είναι ταμειακώς ενήμεροι, να μπορούν να ψηφίζουν και μέλη που βρίσκονται μακριά από τον τόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

 

Τα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο, θα πρέπει να προβούν στις κάτωθι ενέργειες:

  1. Θα εκτυπώσουν το ψηφοδέλτιο από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης (eaaps.gr), ή να ζητηθεί να τους αποσταλεί από τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Α.Α.Π.Σ. κ. Φώτιο Δημαρέση.
  2. Θα επιλέξουν με σταυροδοσία έως τρείς (3) υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο, έναν (1) για τον υποψήφιο για την Εξελεγκτική Επιτροπή και έναν (1) για τον εκπρόσωπο συμμετοχής στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΠΟΑΣΑ.
  3. Θα εσωκλείσουν το ψηφοδέλτιο σε λευκό φάκελο.
  4. Θα τοποθετήσουν τον λευκό φάκελο μέσα σε άλλον απαντητικό φάκελο, στον οποίο θα γράψουν υποχρεωτικά το όνομα και το επίθετο τους, ώστε να είναι δυνατή η ταυτοποίηση του ψηφοφόρου και θα τον αποστείλουν ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ ΤΘ 3402, Τ.Κ. 10210, ΑΘΗΝΑ. (ΕΛΤΑ ΑΙΟΛΟΥ 100)
  5. Θα αποστείλουν τα στοιχεία τους και τον αριθμό κατάθεσης ταχυδρομείου, με sms στο τηλ. 6937210381 ή με email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: info@eaaps.gr, και eaaps2016@gmail.com, ώστε η Εφορευτική Επιτροπή να μπορεί να πιστοποιήσει την αυθεντικότητα του αποστολέα.
  6. Παρακαλούμε τα ψηφοδέλτια να αποσταλούν έγκαιρα, ώστε εντός των προθεσμιών να φθάσουν στην Εφορευτική Επιτροπή.

Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο τρόπος ψηφοφορίας, οι σταυροί προτίμησης σημειώνονται µε στυλό μπλε ή μαύρης μελάνης άλλως υπάρχει ακυρότητα.

 

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας η Εφορευτική Επιτροπή ανοίγει την κάλπη, καταμετρεί τους φακέλους, αφαιρεί και καταστρέφει τυχόν πλεονάζοντες που διαπιστώνει, αφού συγκρίνει µε την κατάσταση των ψηφισάντων, προβαίνει στην αποσφράγιση τους και στην καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης. Ακυρότητα του ψηφοδελτίου προκαλεί οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει διακριτικό γνώρισμά του, έτσι ώστε να παραβιάζεται η μυστικότητα της ψηφοφορίας.

Μετά τη διαλογή, ακολουθεί η ανακήρυξη των υποψηφίων, που εξελέγησαν από την Εφορευτική Επιτροπή που είναι εκείνοι οι υποψήφιοι που έλαβαν τους περισσότερους ψήφους κατά σειρά επιτυχίας και σε αριθμό ίσο µε τον προβλεπόμενο για κάθε όργανο από το παρόν καταστατικό. Οι λοιποί που δεν εκλέχθηκαν θεωρούνται αναπληρωματικοί και κατατάσσονται και αυτοί κατά σειρά ανάλογα µε τους ψήφους που έλαβαν. Η Εφορευτική Επιτροπή, για τις ενέργειες και πράξεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διεξαγωγή των εκλογών, συντάσσει ενιαίο πρακτικό, στο οποίο περιγράφεται η όλη διαδικασία και υπογράφεται από όλα τα µέλη της.

————————————————————————–

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Π.Σ.  (ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ)

 

ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΒΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΖΑΧΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΡΟΥΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  Ε.Ε. (ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ)

 

ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΝΤΑΓΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΠΑΠΠΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.  (ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ)

 

ΒΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

————————————–

Η παρούσα αναρτήθηκε στην πόρτα εισόδου των γραφείων μας, καθώς και στην ιστοσελίδα μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια και συμμετοχή σας, σε αυτή την κοινή – συλλογική προσπάθεια.

Για το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Π.Σ.

Παναγιώτης Βελής, Πρόεδρος

Φώτιος Δημαρέσης, Γενικός Γραμματέας

Κατεβάστε το ψηφοδέλτιο πατώντας εδώ