Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 21ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Π.Ο.Α.Σ.Α. της οποίας ήμουν υποψήφιος.

Από σήμερα αρχίζει να γράφεται μια νέα σελίδα στην ιστορία της Ομοσπονδίας διότι για πρώτη φορά Απόστρατος του Πυροσβεστικού Σώματος, εκλέχθηκε σε αυτό το Διοικητικό́ Συμβούλιο. Αυτό  και μόνο το γεγονός αποτελεί ακόμη μία απόδειξη, ότι η Ομοσπονδία έχει αγκαλιάσει το σύνολο των αποστράτων σε πανελλαδικό επίπεδο αποκτώντας έτσι κοινωνική απήχηση και μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί́ στην πρώτη γραμμή́ της μάχης για την διεκδίκηση όσων μας αναλογούν στο πλευρό́ του Προέδρου μας και προσωπικού μου φίλου  κ. Ευάγγελου Χριστακόπουλου τον οποίο και ευχαριστώ́ προσωπικά́ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, και για  τη θέση που μου εμπιστεύτηκε ως Ειδικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας.

Ευχαριστώ από καρδιάς  όλους τους συνέδρους που με στήριξαν και με τίμησαν με τη ψήφο τους και δηλώνω απερίφραστα πως σέβομαι τη ψήφο τους και σας διαβεβαιώνω πως θα εξαντλήσω όλες τις δυνάμεις και δυνατότητές μου, ώστε να εκπροσωπώ επάξια τις θέσεις μας. Θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στις ευθύνες μου και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με σθένος, όπως έκανα μέχρι σήμερα, προκειμένου να προάγω τα συμφέροντά μας, δεσμευόμενος ότι θα σας εκπροσωπώ επάξια στις αρχές και τις επιδιώξεις της Ομοσπονδίας, και θα είμαι η δική σας  «φωνή»  με πρωταρχικό σκοπό και μέλημα, την επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων μας και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Βελής

Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Ε.Α.Α.Π.Σ.

Ειδικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Π.Ο.Α.Σ.Α.