Στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου του Βύρωνα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον εκλιπόντα συνάδελφο και φίλο Απόστολο Σταμπόλη ΑντιστράτηγοΠΣ ε.α.

Στην τελευταία κατοικία συνόδευσαν εκτός των οικείων και φίλων του, αντιπροσωπεία  του Πυροσβεστικού Σώματος με επικεφαλής τον επιτελάρχη Υποστράτηγο Ιωάννη Ράμφο , τιμητικό άγημα, η μουσική μπάντα του Σώματος,o Διοικητής της Π.Υ.Π. Αθηνών Αρχιπύραρχος Μιχαήλ Ανδριόπουλος,ο Πρόεδρος της Ενωσης Αξιματικών του Πυροσβεστικού Σώματος Πύραρχος Σταμούλης Ιωάννης και πολλοί απόστρατοι συνάδελφοι μεταξύ των οποίων ο πρώην Αρχηγός Κων/νος Αρκουδέας οι Υπαρχηγοί Σάββας Δημήτριος, Κοτσιώρης Νικόλαος, Γαλανόπουλος Αναστάσιος, Γεροκώστας Απόστολος ,σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος(ΕΑΑΠΣ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Χρήστο Χρυσανθακόπουλο ΑντιστράτηγοΠΣ ε.α. ανώτατοι και ανώτεροι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος.

Επικήδειο εκφώνησαν ανώτερος Αξιωματικός του Σώματος και ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του  Πυροσβεστικού Σώματος Ιωάννης Ζαχίλας Αντιστράτηγος ΠΣ ε.α. ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του Αποστόλη κατά την πυροσβεστική του καριέρα, καθώς επίσης για  την διορατικότητα του σε θέματα εκσυγχρονισμού του Πυροσβεστικού Σώματος, όμοιας των Ευρωπαϊκών αντιστοίχων Υπηρεσιών, την άμεση επιλογή του στην εγγραφή της ΕΑΑΠΣ αποστέλλοντας και άρθρο για το όλο εγχείρημα το οποίο αναγνώστηκε για να τονισθεί η αξία της ίδρυσης της ενώσεως και το οποίο αποτελεί πλέον παρακαταθήκη στην ιστοσελίδα της (www.eaaps.gr) παραθέτουμε το άρθρο του.

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

Ένοιωσα ικανοποίηση και χαρά όταν πληροφορήθηκα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης   ότι ιδρύεται Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Την πρωτοβουλία είχαν άξιοι και καλοί συνάδελφοι, εύχομαι με ζήλο και προθυμία και την  συνδρομή όλων ημών των αποστράτων. Να ευοδωθεί η όλη προσπάθεια και στεφθεί με επιτυχία.

Παρόμοιες ενώσεις αποστράτων Αξιωματικών υπάρχουν σ’ όλες τις χώρες της  Ευρώπης  και συνεργάζονται στενά με τους εν ενεργεία συναδέλφους τους, μεταφέροντας την εμπειρία και την γνώση τους για την βελτίωση του έργου που παρέχουν στο κοινωνικό σύνολο.

Εύχομαι και πάλι «καλή επιτυχία»

Απόστολος Σταμπόλης

ΑντιστράτηγοςΠΣ ε.α.