Στις 24 Νοεμβρίου 2021 αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ΠΟΑΣΑ υπό τον Πρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο  Υποστράτηγο ε.α. ΕΛ.ΑΣ, τον Αντιπρόεδρο κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα Αστυνομικό Διευθυντή ε.α ΕΛ.ΑΣ, τον Ειδικό Γραμματέα κ. ΒΕΛΗ Παναγιώτη Αντιστράτηγο ε.α. Π.Σ., τον Ταμία κ. ΤΣΙΒΙΚΗ Ηλία Αντιστράτηγο ε.α. ΕΛ.ΑΣ. και το Μέλος του Δ.Σ ΜΠΟΤΑΪΤΗ Αντώνιο Υπαστυνόμο Α΄ ε.α. ΕΛ.ΑΣ., επισκέφτηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Αρχηγό της Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ και του επέδωσε Τιμητική Πλακέτα με το έμβλημα της ΠΟΑΣΑ, ως ένδειξη ευχαριστίας για την παραχώρηση Γραφείων στην ΠΟΑΣΑ στον ιστορικό χώρο των πρώην Σχολών Χωροφυλακής, στην οδό Μεσογείων 96 στην Αθήνα αλλά και την εν γένει βοήθεια του στην Ομοσπονδία μας.

Είναι ακόμη μια ένδειξη ότι τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Σ.Α. διατηρούν διαχρονικά άρρηκτους δεσμούς οι οποίοι είναι συνυφασμένοι με αρχές και αξίες όπως η αλληλεγγύη, η προσφορά, η αγάπη για την ελευθερία και την πατρίδα.

Επίσης του επιδόθηκε βιβλίο/λεύκωμα αφιερωμένο στα 20 χρόνια δράσης της Ομοσπονδίας μας.

Ταυτόχρονα στον κύριο Αρχηγό τέθηκαν υπόψη του και ζητήθηκε η συνδρομή του προς επίλυσή τους διαφόρων θεμάτων.

Η Ομοσπονδία μας ευχαριστεί τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την αμέριστη συμπαράστασή του και υπόσχεση για άμεση επίλυση των ανωτέρω θεμάτων που τέθηκαν αλλά και για τη διαχρονική υποστήριξη του σε όλα τα αιτήματα της ΠΟΑΣΑ, επ’ ωφελεία των μελών της.

Παναγιώτης Βελής