Ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσής μας, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν στην επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση ενάμιση αιώνα λειτουργίας του Μ.Τ.Π.Υ.

Η εκδήλωση του εορτασμού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στις 11.00 π. μ στην Παλαιά Βουλή (Σταδίου 13), κατά την διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων, τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για την 150ετή επέτειο του παλαιότερου Μετοχικού Ταμείου της χώρας. Τα γραμματόσημα εμπνέονται από τα ψηφιδωτά με τα κατορθώματα και τους άθλους του Ηρακλή, τεχνοτροπίας art-deco, σήμα κατατεθέν των περισσότερων κτιρίων του Β. Κουρεμένου κι εμβληματικό στοιχείο της εξωτερικής όψης του Μεγάρου επί της οδού Λυκούργου, όπου εδρεύει το Μετοχικό Ταμείο.

Επίσης στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε και βιβλίο/αναμνηστικό λεύκωμα, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα πέντε Μέγαρα ιδιοκτησίας Μ.Τ.Π.Υ, που αποτελούν μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς.