Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Βελής παρευρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της Πίτας που συνδιοργανώθηκε από την Πανελλήνιος Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) και τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών (Σ.ΑΠ.Α.Σ.Α.) την 01/02/2020.

Στην πολύ ωραία εκδήλωση, εκτός των άλλων, και ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. βραβεύτηκαν, για πρώτη φορά, οι πρωτεύσαντες στις εισαγωγικές εξετάσεις για τη σχολή Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας και για τη σχολή Αξιωματικών και Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο κ. Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. επέδωσαν την τιμητική πλακέτα στον Δόκιμο Υπαστυνόμο (296593) Θανασούλα Αθανάσιο του Παναγιώτη, Αρχηγού του 1ου Εκπαιδευτικού Τμήματος της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (εκπαιδευτικού έτους 2019-2020).

Επίσης ο κ. Αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ. και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α.κ.  Μπέττας Δημήτριος, επέδωσαν την τιμητική πλακέτα στην πρώτη σε βαθμολογία εκ των νεοεισερχομένων 1ετών Δοκίμων στην Σχολή Αστυφυλάκων (εκπαιδευτικού έτους 2019-2020) Δόκιμης Αστυφύλακα (296900) Παπαδογιάννη Όλγας του Ιωάννη.

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Π.Σ. κ. Παναγιώτης Βελής Αντιστράτηγος ε.α. και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. επέδωσαν την τιμητική πλακέτα στον Δόκιμο Ανθυποπυραγό Δαμασκόπουλο Νικόλαο του Γεωργίου Αρχηγού Α΄ έτους της Σχολής Ανθυποπυραγών για την εισαγωγή του στη Σχολή, ως πρώτος επιτυχών.

Επίσης ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Π.Σ. κ. Βελής Παναγιώτης Αντιστράτηγος ε.α. και ο Πρόεδρος του Σ.ΑΠ.Α.Σ.Α. κ. Χριστολουκάς Ν. Αντιστράτηγος ε.α. επέδωσαν την τιμητική πλακέτα στην Δόκιμη Πυροσβέστρια Ρουμελλιώτη Καλλιρρόη – Μαρία του Θεοχάρη Αρχηγού του Α΄ έτους της Σχολής Πυροσβεστών  για την εισαγωγή της στη Σχολή, ως πρώτη επιτυχούσα της τάξης 2019.