Την Τετάρτη 16η Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό  Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου  του Δήμου Αγίων Αναργύρων προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας,  πραγματοποιήθηκε η κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης πίτας  της Ένωσής μας για το 2022,  με παρόντα μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  και του Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής Παππά Φώτιο, και όχι με φυσική παρουσία των μελών μας, που δυστυχώς η συνέχιση των αυστηρών μέτρων της πανδημίας δεν το επέτρεψε.

Έγινε ανταλλαγή ευχών με την ευκαιρία του νέου έτους, παρουσία των Ιερέων της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου, πατέρα Ιωάννη, πατέρα Γεωργίου και πατέρα Κυριακού, με αυστηρή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων αποφυγής διασποράς της Covid – 19.

Για πρώτη φορά αντί για φλουρί στη Πρωτοχρονιάτικη πιτα,  κληρώθηκαν παρουσία των Ιερέων  έξι (6) δωροεπιταγές  των πενήντα (50) ευρώ εκάστη, των SUPERMARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ με τη συμμετοχή όλων των μελών της Ένωσής μας (δεν συμμετείχαν στην κλήρωση οι παρευρισκόμενοι).

Οι τυχεροί της χρονιάς με τη σειρά κλήρωσης είναι:

  1. Ζαρρής Χρήστος του Γεωργίου, Βραχάτι Κορινθίας.
  2. Μάζης Ανδρέας του Θεοδώρου, Γέρακας Αττικής
  3. Παππάς Ευάγγελος του Θωμά , Πολυστάφυλο Θεσπρωτκού Πρεβέζης
  4. Σκρέκας Απόστολος του Βασιλείου, Αθήνα
  5. Χανιάς Νικόλαος του Ηλία, Βούναργο Ηλείας
  6. Κώνστας Βασίλειος του Ευθυμίου, Πρέβεζα

Οι διαμένοντες στην Αττική θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της Ένωσης, Πειραιώς 31, στους διαμένοντες εκτός Αττικής θα σταλούν στο τόπο κατοικίας τους, αρμόδιος ο Ταμίας της Ένωσης Ιωάννης Ζαχίλας.

Η σεμνή τελετή έκλεισε με  δέηση υπέρ υγείας για τα μέλη της Ένωσης και των οικογενειών.

Ευχαριστούμε θερμά τους Ιερείς της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου, Αγίων Αναργύρων, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, και την κυρία Ελένη Κατσούλα Κωροναίου, η οποία παρευρίσκονταν, στην τελετή και για την παραχώρηση  του χώρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος  εύχεται σε όλους υγεία, φώτιση Κυρίου, τύχη αγαθή και ένα δημιουργικό Νέο Έτος, και να καταφέρουμε σύντομα να απαλλαγούμε από την πανδημία  και να επιστρέψουμε γρήγορα όλοι υγιείς στην καθημερινότητα.