Αγαπητά Μέλη της Ε.Α.Α.Π.Σ.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Α.Π.Σ.), σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας – Χορός, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Pacific του Ξενοδοχείου ATHENS PLAZA (Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2, Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα), το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 19:00΄. Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας τις προσδοκίες και τις ελπίδες μας και να ανταλλάξουμε ευχές για την καινούρια χρονιά.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: κοπή πίτας, φαγητό, ποτά, αναψυκτικά και μουσική πλαισιωμένη από τους μουσικούς του Σώματος και ιδιώτες (κλαρίνο και τραγουδιστή).

Για την καλή οργάνωση χώρος τραπεζοκαθισμάτων και ποσότητας εδεσμάτων, παρακαλούνται τα μέλη μας να επικοινωνήσουν με τον Αντιπρόεδρο Ανδρέα Μαρκαντώνη τηλ. 6974823763 ή τον Γεν.  Γραμματέα της Ένωσης Φώτιο Δημαρέση τηλ. 6937210381 για τον αριθμό των ατόμων.

Η πολύ καλή προσφορά του Ξενοδοχείου και η χορηγία φίλων της Ένωσης για την εκδήλωση, μας επιτρέπουν να  καθορίσουμε την συμμετοχή στα δέκα πέντε (15) ευρώ το άτομο.

Η παρουσία όλων σας  είναι απαραίτητη και σημαντική.

Για το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Π.Σ.