Αγαπητά Μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Α.Π.Σ.), σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας έτους 2023, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Pacific του Ξενοδοχείου ATHENS PLAZA (Βασιλέως Γεωργίου Α’ 2, Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα), την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:30΄. Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας τις προσδοκίες και τις ελπίδες μας, και να ανταλλάξουμε ευχές για την καινούρια χρονιά.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: πρωτοχρονιάτικη πίτα, φαγητό, ποτά (κρασί, μπύρες, αναψυκτικά), μουσική (μπάντα Σώματος). Για την καλή οργάνωση χώρος τραπεζοκαθισμάτων και ποσότητας εδεσμάτων, παρακαλούνται τα μέλη μας να επικοινωνήσουν το αργότερο μέχρι την 25η Ιανουαρίου με τον Αντιπρόεδρο Ανδρέα Μαρκαντώνη τηλ. 6974823763 ή τον Γραμματέα της Ένωσης Φώτη Δημαρέση τηλ. 6971593356, για τον αριθμό των ατόμων.

Η πολύ καλή προσφορά του Ξενοδοχείου και η χορηγία φίλων της Ένωσης για την εκδήλωση, μας επιτρέπουν να  καθορίσουμε την συμμετοχή στα δέκα (10) ευρώ το άτομο.

Προτείνεται, προαιρετικά,  για την ασφαλή  και άνετη διασκέδασή μας, πριν την ημέρα  της εκδήλωσης, να προβούμε όλοι μας σε διπλό τεστ (γρίπης και κορονοϊού).

Με Εκτίμηση

Το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Π.Σ.