Συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε την απόφαση που έλαβε η Ομοσπονδία μας Π.Ο.Α.Σ.Α. για διαμαρτυρία, σχετικά με την πιλοτική δίκη που θα εκδικαστεί στο ΣτΕ,  και θα πραγματοποιηθεί την 10/01/2020 και ώρα 08.30 επί της οδού Πανεπιστημίου στο κτίριο του ΣτΕ, και πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να είμαστε εκεί, για να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας:

H   Π.Ο.Α.Σ.Α.   θεωρεί  ότι η 10-1-2020 είναι η ημέρα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την επιβίωση των αποστράτων των Σ.Α.

–          Συγκεκριμένα τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί από την ολομέλεια του ΣτΕ η προσφυγή του ΕΦΚΑ για την συνταγματικότητα ή μη των νόμων που κατέστρεψαν τη ζωή μας.

Η Π.Ο.Α.Σ.Α. επισημαίνει ότι αυτή γίνεται για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά καθόσον υπάρχει απόφαση ολομέλειας του ΣτΕ  (προηγούμενης σύνθεσης ) που έχει αποφανθεί για το ζήτημα και μας έχει δικαιώσει.

–          Κατόπιν των ανωτέρω απαιτείται από όλους μας  συστράτευση και αγώνας αφενός μεν να καταγγέλλουμε την αλόγιστη συμπεριφορά του ΕΦΚΑ, την υιοθέτηση της συμπεριφοράς αυτής από την κυβέρνηση και την  επιχειρούμενη μεταστροφή δικαστικής απόφασης του ίδιου δικαστηρίου. (Το ΣτΕ , δια της ολομέλειας του , καλείται να κρίνει προηγούμενη απόφαση αυτής ).

–           Συνάδελφοι – σύνδεσμοι – ενώσεις  όλοι στον αγώνα της 10-01-2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08.30 έξω από το ΣτΕ , επί του πεζοδρομίου της οδού Πανεπιστημίου.

–           Όλοι στο ΣτΕ.

Για το Δ.Σ. της ΕΑΑΠΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Ζαχίλας