Με την ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ο νέος Διοικητής του Ε.Σ.Κ.Ε. Υποστράτηγος Π.Σ. Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος συναντήθηκε σήμερα την 13η  Φεβρουαρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Ε.Σ.Κ.Ε. στο Χαλάνδρι, με τους διατελέσαντες Διοικητές Ε.Σ.Κ.Ε. και του πρώην Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. από το 2000 (έτος λειτουργίας του Κέντρου στο Χαλάνδρι), με σκοπό, αφενός μεν την αναγνώριση της προσφοράς τους και αφετέρου με την εμπειρία τους, ως διατελέσαντες Διοικητές του Κέντρου, να εκφράσουν απόψεις και προτάσεις, για την απρόσκοπτη λειτουργία της Υπηρεσίας, προς ωφέλεια όλων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι πρώην Διοικητές:

Ηλίας Καραχάλιος, Ιωάννης Βελέντζας, Φώτιος Καλαχάνης, Ανδρέας Μαρκαντώνης, Θεοδόσιος Δημακογιάννης, Στέφανος Σπανέας και Διαμαντής Κανελλόπουλος.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε άριστο, χρήσιμο και ενδιαφέρον κλίμα, οι τέως Διοικητές του Κέντρου έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο Διοικητή του Ε.Σ.Κ.Ε. για αυτήν του την πρωτοβουλία και την εγκάρδια φιλοξενία. Τέλος, του ευχήθηκαν υγεία, δύναμη και τύχη στα νέα του και πολύ δύσκολα καθήκοντα που έχει αναλάβει.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, χαιρετίζει και επικροτεί την πολύ όμορφη και χρήσιμη κίνηση του Διοικητή του Ε.Σ.Κ.Ε., και, πιστεύει ότι, η κίνηση του αυτή, θα πρέπει να αποτελέσει τον φάρο και για άλλους συναδέλφους Διοικητές προς τους Απόστρατους Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίοι, με την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα για τον κοινό στόχο που είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η ενέργεια αυτή του κ. Διοικητού, επιβραβεύει τον τίτλο της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας:

«ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ………για ένα καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ».

Για το Δ.Σ. της ΕΑΑΠΣ

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Βελής