Συνάντηση του Προέδρου  της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος κ. Παναγιώτη Βελή και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Χρήστου Χρυσανθακόπουλου, με τον  Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Στέφανο Κολοκούρη,  πραγματοποιήθηκε την 26/04/2021  στο γραφείο του στις εγκαταστάσεις του νέου Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου Αντιστράτηγος κ. Αλέξιος Ράπανος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συν αντίληψης και δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν διεξοδικά και να αναζητηθούν λύσεις σε ζητήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, όπως οικονομικά θέματα, αποφάσεις της Δικαιοσύνης, αξιοποίηση των αποστράτων κλπ. και γενικά θέματα που αφορούν τα μέλη μας και την Ένωσή μας. Επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση για σταθερή συνεργασία μεταξύ Ε.Α.Α.Π.Σ.  και του Αρχηγείου Π.Σ.

Ο κ. Αρχηγός αφού τους ευχαρίστησε, εξέφρασε την πρόθεσή του να διατηρηθεί ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με την Ένωσή μας και ότι σύντομα, εφόσον συνεργαστεί με τους επιτελείς του, θα μας ενημερώσει για τα  διάφορα θέματα και προβλήματα που τέθηκαν και μας αφορούν.

Για το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Π.Σ.

Ο Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Ζαχίλας