Η Ένωση μας ως μέλους της Ομοσπονδίας Π.Ο.Α.Σ.Α. συμμετείχε   μαζί με  άλλους συνδέσμους Αποστράτων σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, όπου ο Γενικός της Γραμματέας, κ. Κώστας Τσιάρας, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας, Βουλευτής Έβρου, κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης  ενημέρωσαν    για τις ενέργειες που έχει κάνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση σε όλα τα επίπεδα για το ζήτημα της παράνομης κράτησης των δύο στρατιωτικών μας στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.
Ανταλλάχθηκαν απόψεις για το πώς θα ευαισθητοποιηθεί η διεθνής κοινή γνώμη, αλλά και το πώς μπορούν από την μεριά τους οι Απόστρατοι με παρεμβάσεις τους στους ομολόγους τους (βετεράνους) σε διεθνή fora, αλλά και μέσω Οργανισμών του ΝΑΤΟ κι άλλων Ευρωπαϊκών Οργανισμών να ασκήσουν πίεση στην Τουρκία, ώστε η γειτονική χώρα, συνεχώς εγκαλούμενη, να αναγκαστεί να απελευθερώσει τα δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού τα οποία κρατά παράνομα.
Εκ μέρους της Ένωσης παρευρέθηκε ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας και εκπρόσωποι από την Π.Ο.Α.Σ.Α της ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ.