Την Πέμπτη 20  Απριλίου  2023 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος επισκέφθηκε τον Αρχηγό του  Σώματος Αντιστράτηγο Π.Σ. Γεώργιο Πουρναρά.

Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό, το Δ.Σ. να του εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια για την επιλογή του στο ύπατο αξίωμα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, να του ευχηθεί δύναμη και υγεία, ώστε να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβε και να ανταποκριθεί με συνέπεια και υπευθυνότητα  στα καινούργια του καθήκοντα.

Η συζήτηση  πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συν-αντίληψης και δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθούν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν τους Αποστράτους.

Ο κ. Αρχηγός αφού μας ευχαρίστησε για τις ευχές μας, εξέφρασε την πρόθεσή του να διατηρηθεί ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με την Ένωσή μας και ότι σύντομα, εφόσον συνεργαστεί με τους επιτελείς του, θα μας ενημερώσει για τα  διάφορα θέματα και προβλήματα που τέθηκαν και μας αφορούν.

Επίσης το Δ.Σ. συναντήθηκε και με τον Υπαρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο Μάριο Αποστολίδη, όπου  τον ενημέρωσαν για τα αιτήματα των Αποστράτων και μέσα σε κλίμα συναδελφικότητας αντάλλαξαν απόψεις για επιχειρησιακά θέματα.

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Π.Σ.

Ο Πρόεδρος  Παναγιώτης Βελής

Ο Γεν. Γραμματέας

Φώτιος Δημαρέσης