Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, με τον  Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελο Τουρνά , στο γραφείο του.

Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό, το Δ.Σ. να του εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιλογή του, να του ευχηθεί δύναμη και υγεία, ώστε να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβε και  να ανταποκριθεί με συνέπεια και υπευθυνότητα  στα καινούργια του καθήκοντα, και να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που απασχολούν τους αποστράτους.

Η συζήτηση  πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συν αντίληψης και δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν διεξοδικά και να αναζητηθούν λύσεις σε σοβαρά ζητήματα, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως θεσμικά ασφαλιστικά – οικονομικά θέματα, αποφάσεις της Δικαιοσύνης, κοινωνική περίθαλψη, αξιοποίηση των αποστράτων κλπ., καταθέτοντας από την πλευρά μας σχετικό υπόμνημα.

Ο κ. Υφυπουργός αφού μας ευχαρίστησε για τις ευχές μας, μας άκουσε και υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει τα προβλήματά μας, θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία.

Το Δ.Σ. της ΕΑΑΠΣ