Μετά την ίδρυση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και την δημιουργία της ιστοσελίδας (www.eaaps.gr), μπορούμε πλέον να ανακοινώσουμε σε όλους τους αποστράτους συναδέλφους Αξιωματικούς να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Θα πρέπει να εγγραφούν όλοι στην ένωση με σκοπό να μπορούμε με μεγαλύτερο σθένος και δύναμη να διεκδικούμε τα αιτήματα μας, όπου αυτά προκύπτουν σε διάφορες υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα και όχι μόνο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η προσπάθεια μας δεν σταματάει εδώ, θα κάνουμε ότι πρέπει, προκειμένου οι απόστρατοι συνάδελφοι, να αποκτήσουν όλα τα έντυπα που προβλέπονται έτσι ώστε να αποδεικνύουν την ιδιότητά τους(ταυτότητα κ.λ.π ), με σκοπό να συνεχίσουν να είναι χρήσιμοι στην κοινωνία που ζούμε.

Εμείς που ξεκινήσαμε αυτή διαδικασία, δηλαδή η προσωρινή διοικούσα επιτροπή, βάλαμε ως σκοπό, πέραν της ίδρυσης, να ετοιμάσουμε το έδαφος στους νέους συνταξιούχους συναδέλφους με τη διαδικασία των εκλογών που προβλέπονται.

Ακόμη παρακαλούμε τους συναδέλφους μας να μας στέλνουν μέσω του info@eaaps.gr, όποιες παρατηρήσεις έχουν, άρθρα, φωτογραφίες και ότι άλλο θέλουν προκειμένου αυτά να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Τέλος δεν πρέπει να παραλείψουμε ν΄ αναφερθούμε στους εν ενεργεία συναδέλφους και συγκεκριμένα στην Ένωση Αξιωματικών (www.eaps.gr) τους οποίους και ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση, ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Ιωάννη Σταμούλη με την έμπειρη και πλούσια γνώση στα θέματα αυτά, καθώς και την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι εμείς είμαστε η συνέχεια αυτής και θα τους υποδεχθούμε με θέρμη όταν αυτό προκύψει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Π.Σ.