Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελληνίου Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.)  πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό κέντρο του Ξενοδοχείου GRAND Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη την 14, 15 και 16 Ιουνίου 2019.

Η Ένωσή Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, ως μέλος της Π.Ο.Α.Σ.Α., εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της  κ. Παναγιώτη Βελή, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις ανησυχίες που βιώνουμε ως αφυπηρετήσαντες στο Πυροσβεστικό Σώμα, στα προβλήματα που απασχολούν τους αποστράτους, και ότι τόσα χρόνια μνημονίων και πολιτικών αδιέξοδων συνεχίζουν να μας οδηγούν ακόμα πιο βαθιά τόσο στην οικονομική ύφεση όσο και στην κοινωνική εξαθλίωση.

Στην τελετή έναρξης των εργασιών του 20ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Π.Ο.Α.Σ.Α. παρευρέθηκαν  πλην των συνέδρων και αποστράτων και πολλοί επίσημοι.

Εκ μέρους του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, παρευρέθηκε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Υποστράτηγος Π.Σ. Σπυρίδων Βαρσάμης, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης κ. Φαφούτης Δημήτριος  Αντιστράτηγος ε.α.

Για το Δ.Σ. της ΕΑΑΠΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Ζαχίλας

Διαβάστε την ομιλία του Προέδρου της ΕΑΑΠΣ, πατώντας εδώ

Διαβάστε το ψήφισμα του Συνεδρίου, πατώντας εδώ