1η ημέρα 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Π.Ο.Α.Σ.Α. 5 Ιουνίου 2022

Η υποδοχή  από τους συναδέλφους τόσο της Ένωσης όσο και του Συνδέσμου με τα δώρα τους μας εξέπληξε. Η έναρξη της Συνεδρίασης των εργασιών του  22ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου έγινε σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη.

Κατά την εκλογή του προέδρου του Συνεδρίου εξελέγη ως Πρόεδρος της Γ.Σ. ο ΣΚΛΑΒΟΣ Ιωάννης του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών Β΄ Αντιπρόεδρος αυτού, ως βοηθός του εξελέγη ο ΤΣΟΥΝΗΣ Δημήτριος του Συνδέσμου Α.Σ.Α. Αγρινίου. Χρέη Γραμματέα εξετέλεσε ο Γ.Γ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσεύς και αναπληρωτής  αυτού ο Ειδικός Γραμματέας της Π.Ο.Α.Σ.Α. ΒΕΛΗΣ Παναγιώτης.

Στη συνέχεια:

Ο Ταμίας ΤΣΙΒΙΚΗΣ Ηλίας εξέθεσε τα οικονομικά στοιχεία.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Ιωάννης αναγνωσε την έκθεση του μαζί με τα άλλα μέλη της .Ε.Ε.ΔΟΥΜΕΤΖΙΑΝΟΥ Ευγενία και ΜΑΝΤΑ ΜΙΧΑΛΗ του διενεργηθέντος διαχειριστικού ελέγχου του έτους 2021.

Παρουσιάστηκε ο Προϋπολογισμός έτους 2022 από τον Ταμία.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος εξέθεσε τα πεπραγμένα του Δ. Σ.

Η επίσημη έναρξη

Με την παρουσία τους τίμησαν οι:

Εκ μέρους του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κκ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ο αιδεσιμολογιότατος πατήρ Κωνσταντίνος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ , ο Ταξίαρχος κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ Παναγιώτης Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφ. Πελοποννήσου ως εκπρόσωπος του κ. Αρχηγού της ΕΛ.Α.Σ., ο Πλοίαρχος Λ.Σ. κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΗΣ Νικόλαος Λιμενάρχης Καλαμάτας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κ. Βασίλειος Καπέλιος και επίτιμος Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος, εκπροσωπώντας και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. ΝΙΚΑ Παναγιώτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Στάθης, ο Ταξίαρχος κ. ΑΞΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας  Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ο ΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος πρώην Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Ι.Ρ.Α. και μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος ως εκπρόσωπος του Προέδρου Εθνικού Τμήματος της Ι.Ρ.Α. Αντιστράτηγου ε. α. ΒΑΛΑΤΣΟΥ Βλάσιου, ο Επίτιμος Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Μεσσηνίας ΙΣΣΑΡΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Μεσσηνίας ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Πελοποννήσου ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Π.Σ. Νομού Μεσσηνίας  ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ Βασίλειος, ο  Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. Επίτιμος Δ/ντής Δ/νσης Κρατικής Ασφάλειας ΑΕΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος, ο  ιατρός Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Κωνσταντίνος.

Από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος παρέστη ο Πρόεδρός της και Ειδικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΑ Παναγιώτης Βελής και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑΑΠΣ Φώτιος Δημαρέσης.

2η  και 3η ημέρα του 22ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της Π.Ο.Α.Σ.Α. 6, 7-6-2022

Την δεύτερη ημέρα του  22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου συνεχίστηκε η συζήτηση επι των πεπραγμένων και ακολούθως συζητήθηκε η τροποποίηση καταστατικών διατάξεων του ισχύοντος καταστατικού της Ομοσπονδίας, και συζήτηση επί του σχεδίου Κανονισμού Ειδικού Λογαριασμού  Αλληλοβοήθειας ΠΟΑΣΑ. (Ε.Λ.Α. ΠΟΑΣΑ).