3ήμερη  εκδρομή  16-17-18  Σεπτεμβρίου  2022

            

ΓΙΑΝΝΕΝΑ –  ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ –  ΜΕΤΣΟΒΟ – ΜΕΤΕΩΡΑ –  ΤΡΙΚΑΛΑ

 

1η  ΗΜΕΡΑ   16/ 09  ΑΘΗΝΑ –  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ  420 ΧΛΜ.

Αναχώρηση 07.30 π.μ.  από την πλατεία Καραϊσκάκη  ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείου, μπροστά από το  (Hotel Stanley), Ακολουθώντας την Ιωνία οδό θα κάνουμε μια στάση  για καφέ στην πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ με θέα το γραφικό λιμάνι και το κάστρο της.  Φθάνοντας στα Γιάννενα  θα  επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ για να θαυμάσουμε τα όμορφα κέρινα ομοιώματα και στη συνέχεια  στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Άφιξη στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση, χρόνος για ξεκούραση.  Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η  ΗΜΕΡΑ   17/09  ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ 120 ΧΛΜ. 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ. Πρώτη στάση στο τοξωτό γεφύρι του Κόκορα, επόμενη στάση στο τρίτοξο γεφύρι Πλακίδα.  Θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε και να χαρούμε τη φύση και στα δυο γεφύρια. Στο πέτρινο χωριό Κήποι θα απολαύσουμε τον πρωινό  καφέ μας.  Η επόμενη στάση  στο πέτρινο δάσος και τη χαράδρα του Βίκου με την εκπληκτική θέα. Στο γραφικό χωριό Μονοδένδρι από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής θα έχουμε θέα τη χαράδρα του Βίκου και χρόνο για γεύμα σε παραδοσιακό ταβερνάκι του χωριού. Επόμενη στάση το πολεμικό Μουσείο στο ΚΑΛΠΑΚΙ. Επιστροφή στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ, χρόνος για ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η  ΗΜΕΡΑ 18/09  ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ    460 ΧΛΜ.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το ΜΕΤΣΟΒΟ, μετά τα παραδοσιακά σπίτια και το μουσείο ΤΟΣΙΤΣΑ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για τα ΜΕΤΕΩΡΑ  όπου θα επισκεφθούμε την ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ. Ελεύθεροι το μεσημέρι στα  ΤΡΙΚΑΛΑ  για βόλτα και φαγητό και τέλος  ακολουθώντας  τον νέο αυτοκινητόδρομο   Ε65  με  μια ενδιάμεση στάση για καφέ,  θα φθάσουμε στην ΑΘΗΝΑ περίπου στις 20:30.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο:

35-39 επιβάτες 175ευρώ,  40-44 επιβάτες 170 ευρώ,  45-50 επιβάτες 165 ευρώ.
Τα μονόκλινο έχει επιβάρυνση 50 €  στο σύνολο.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορές – περιηγήσεις  με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Δύο  διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο Epirus Palace Congress & Spa 5*****
  • Δύο πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο
  • Δύο δείπνα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο
  • Αρχηγός – Συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλεια Αστικής & Επαγγελματικής Ευθύνης
  • Διόδια – Φ.Π.Α.

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ο φόρος του ξενοδοχείου 4 € (CITY TAXIS)
  • Είσοδος στα Μουσεία και το κόμιστρο στο καραβάκι.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος μέχρι 30 Ιουνίου 2022   με  προκαταβολή  50 €.   Εξόφληση έως 10 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Θα  τηρηθεί  αυστηρά σειρά προτεραιότητας,  θα συμμετάσχουν  οι  50  πρώτοι.